Biciklom kroz Osijek - BikeMyDay.comBikeMyDay.com

BikeMyDay.com

Posjeti nas na Facebooku Prati nas na Twitteru pratite na na youtubu
Biciklom kroz Osijek

Biciklom kroz Osijek

S tridesetak kilometara biciklističkih staza Osijek je idealno mjesto za vožnju biciklom. Svakodnevno se grade novi kilometri staza i kupuju novi bicikli, stoga Osijek naprosto vrvi biciklistima.

Jedan od zaljubljenika u biciklizam je i Damir Klobučar – Klomba iz Biciklističkog kluba Osijek koji se provozao biciklom kroz grad i sve to snimio. Dakako, nemoguće je u nekoliko minuta videa staviti baš sve osječke biciklističke staze i znamenitosti. No, cilj je pokazati kako je Osijek zanimljiv za vožnju biciklom, te motivirati one koji još nisu da sjednu na svoj bicikli i provozaju se gradom, ali i okolicom.

Kolombi je ova vožnja bila svojevrsno razgibavanje za dugačak put koji ga očekuje. Uskoro kreće na 3000 kilometara dugo putovanje biciklom od Osijeka do Crnog mora, više o tome uskoro.

Video je sniman s dvije Hero GoPro kamere montirane na bicikl.

[youtube 98qKv-zxWJA 460 260]

 

(BikeMyDay, osijek-online.com)

Categories Archives

Komentari na članak

 • codar

  Go Klomba;)

 • zabrinuti građanin

  nek pazi da ne vidi i policija ovaj video da nebi zabiberili kaznu jer ne vozi po biciklističkoj

 • Mmmm

  osijek,osijek i opet osijek…šta nema neki drugi grad osim osijeka…postaje dosadno

  • Leonardo Tenžera

    Pogledaj “O nama” od BMD-a

 • Mmmm

  moj Tenžera, pusti “O nama” i pokrenite se vani Osijeka, ima i drugih gradova sa problemima, bez staza (i sa stazama), sa dobrim i lošim stranama…pišite malo i o tome moj Tenžera

  • Leonardo Tenžera

    Prihvaćam kritiku, samo kažem da se počinje sa osijekom, ha valjda će danas sutra bit netko tko iz drugih gradova će dat reporažu na BMD, štoviše ja odlazim u Zg ove godine na faks, ako im se bude dalo objavljivat ja ću dragovoljno napravit članak

   • BikeMyDay

    Naravno da cemo objavljivati sve sto ima veze sa biciklizmom. 
    @mmmmm- ako malo prosurfas po stranicama bmd-a vidjet ces da objavljujemo iz svih dijelova hrvatske i svijeta. Problem nastaje tu jer smo mi svi iz Osijeka i nemamo dopisnike iz drugih gradova osim onoga sto ljudi sami posalju pa mi to objavimo. Mi nismo profesionalci i ovim se bavimo iskljucivo na volonterskoj bazi, u svoje slobodno vrijeme. Ako ti imas nesto zanimljivo i vezano za biciklizam, slobodno posalji i mi cemo objaviti. Na naslovnoj stranici bmd-a, ova sada koja je aktualna, imas od 8 vijesti 4-5 koje nisu vezane za Osijek, u biti samo su dvije vezane za Osijek tako da zaista ne znam sto drugo napisati:).


Return to Top ▲Return to Top ▲